Ja äntligen sommarlov!!

Jag har redan skrivit detta inlägg en gång men de typ försvann o jag vart JÄVLIGT irriterad. Men nu har jag nt skrivit på typ 3 dagar så jag ska skriva om dom 3 dagarna.

Fredag : I fredags så hade vi skolavslutning vi i 5: an sjungde Summer of 69' och aa de j´gick väll bra. Efter skolavslutningen så gick jag Henna, o Linnea hem till Henna. o käka tårta. Aa sen åkte jag och Linnea hem till Linnea och spelade kubb, och aa massa andra saker. Men vi hade iaf skit kul ! Sen så vart de så att jag sov hos henne. Fett kul vi hade asså. Visar kläderna ! -->>


Japp den tröjan hade jag.. Fast jag hade en tubtopp under tröjan också för den ä typ lite genomskinlig.


Och dom vita shortsen men nu till skorna ---->


Japp de hade jag på skolavslutningen. Fast jag hade ju lite smycken också te.x ett guldigt halsband som de hänger massa saker på, en grön blå ring som ä som en ros, och armband med vita pärlor på, och ett par helt vanliga örhängen. Och jag hade också lite smink, men jag orkar nt skriva va jag hade för smink ;)

Lördag : Japp i lördags så vaknade jag hos Linnea kl 11.00 tYYp. Och sen klev vi upp och såv på tv sen så fikade vi frukost och aa sen så kommer jag nt ihåg vad vi gjorde i lördags. Men jag kommer iaf ihåg att jag sov hos henne en natt till.

Söndag : I söndags så vaknade vi typ 10.00 sen så låg vi o lata oss i sängen en stund sen klev vi upp såg på tv och sen fikade vi frukost. Efter de så va Linnea tvungen att duscha eftersom de skulle på kalas så jag gick hem vid 14.00. Sen kom jag hem, duschade och gjorde lite nudlar. Sen gick jag upp till min kära vän datorn. Och chattade lite. Och igår så va jag så himla trött så jag somnade vid typ 23.00.

Måndag : Japp idag så vaknade jag vid 9.00 av att min lotsas pappa kom upp o sa.. Goodmorgon.. Haru sove gött inatt då ? Alltså han gjorde till rösten ;) Men aa man kan ju säga att jag vart lite sur på honom för att han väckte mig så tidigt.. Men aa sen så satte jag mig vid datorn o chattade lite med Thelma, elr aa vi typ video chatta. Men nu ska jag gå ner o gö lite nudlar tro jah. MUMS <3

Aa de  vart ganska så mke att skriva men aja så går de när man nt skriver på 3 dagar.. ;)


Men aa nu så ska jag bah sola,bada,sola,bada, äta glass, chilla,va mä vänner och aa ni fattar. Men jag kommer ha ett skiit bra sommarlov! Hoppas ni läsare också kommer ha de :*

Pöss o hej /Amanda ;**