Hej ! :)

Heej :')

I dag har jag väl inte gjort så mke jag har gått på satn och varit med kompisar <33 ska ladda upp lite bilder till datorn snart och så imr ska jag oxå på stan och träffa mamma :) Kommer bli kul eftersom jag inte kommer att få tfäffa hos på 10 dagar :{ I kväll så pappa en grävling i stan när han fiskade :?

Har inte träffat mina bästisar på en månad typ känns tråkigt men vi ska gå på bio någonting elr något annat :] Snart är sommarlovet slut och de känns som att jag inte har gjort ett skit :( Tro att jag ska åka till tallin snart och det kommer iaf bli kul :D På måndag ska jag nog åka till kusinerna och bada i deras pol :P soft de ^_^ Ska titta på film senare i kväll och så !

Ja måste slut pusshej <3

0 kommentarer | Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: